Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, acepta el uso que hacemos de las cookies. usted puede cambiar la configuración de su navegador en cualquier momento.

Aceptar Más Información
Avis legal i Política de Privacitat
La titularitat d'aquest lloc web correspon a DELICIOSUS ROSTISSERIA, S.L. amb domicili social a Avda. Francesc Macià, 121, local 3, 08292 Esparreguera (Barcelona), amb NIF B63392377. Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, TOMO 36197 , FOLI 93, FULL B 280479 Inscripció 1.

Les dades identificatives i de contacte son

DELICIOSUS ROSTISSERIA, S.L
NIF:B63392377

Adreça: Avda. Francesc Macià, 121, local 3 , 08292 Esparreguera (Barcelona),
Telèfon: 93 777 77 04
e-mail: deliciosus@deliciosusrostisseria.es

 

 

Amb la informació que li proporcionarem a continuació DELICIOSUS ROSTISSERIA  vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada pel que fa a les seves dades personals.

DELICIOSUS ROSTISSERIA compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la nostra responsabilitat, vénen sent tractades d'acord amb les exigències legals, guardant-les degudes mesures de seguretat tant tècniques com organitzatives, que garanteixen la confidencialitat dels mateixos.

L'informem que les dades personals que ens faciliti, seran incorporades a un fitxer, del qual és responsable DELICIOSUS ROSTISSERIA, i seran dedicades principalment a les finalitats relacionades amb la gestió d'administració general, desenvolupar, comercialitzar i informar dels serveis que oferim. En el supòsit que no vulgui rebre informacions que entenguem puguin ser del seu interès li preguem ens remeti un correu electrònic en què ho indiqui a l'adreça de correu electrònic que consta en aquesta política de privacitat.

Li fem saber que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats comercials que la mera informació dels serveis oferts per DELICIOSUS ROSTISSERIA, els quals pretenem que siguin de la seva utilitat.

A la nostra pàgina web no hi ha Hipervincles que permetin la comunicació de les seves dades a altres pàgines web i tampoc existeixen tractaments invisibles de dades personals. En cas necessari, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a DELICIOSUS ROSTISSERIA, domiciliada a l'Avinguda Francesc Macià, 121 08292 Esparreguera (Barcelona) o enviant un correu electrònic a deliciosus@deliciosusrostisseria.es indicant al sobre o en l'assumpte del missatge: DELICIOSUS ROSTISSERIA Política de Privacitat.

Per tot això entendrem que en el supòsit de facilitar les seves dades ens autoritza expressament per a realitzar el tractament de les seves dades conforme al descrit anteriorment.

Instagram
Deliciosus Rostisseria
Avda. Francesc Macià, 121, 08292 Esparreguera (Barcelona)
93 777 77 04

deliciosus@deliciosusrostisseria.es
higiene
iPortal. Gestor de contenidos